Vizes élmények, kalandpark

Termálvizek, gyógyvizek, természetes vizek, wellness, vizes élmények. Herend környéki fürdési és strandolási lehetőségek, Bakonyi kalandpark.

Termálvizek, Gyógyvizek, Természetes vizek, Wellness … vizes élmények

Herend szűkebb és kicsit tágabb környékén fellelhető vizes élmények azaz fürdők és strandok  a teljesség igénye nélkül. Az ide látogató kedves vendégeink remélhetőleg megtalálják a kedvükre való lehetőséget legyen szó egy kellemes fürdőzésről a természetben vagy egy relaxációs meleg vizes lazulásról. Lehetőség van szaunázásra és masszázsra is vagy akár gyógytorna szolgáltatást is találunk a kínálatban.

 

Pápai Gyógy- és Termálfürdő
Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Kalandpark

Kislőd határában található a híres bakonyi betyárról elnevezett Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark, ami feledhetetlen élményeket kínál minden látogató számára. Mindenki kedvének megfelelően válogathat az itt található játékok közül, nem csak a gyerekek, de a felnőttek részére is kialakításra került számos, a szórakoztató kikapcsolódást elősegítő élményelem. Itt végre elrugaszkodhatunk a mindennapoktól, önfeledten játszhatunk. A kalandok kedvelőit Magyarország leghosszabb drótkötélpályája várja. Csússz végig a hegyről a park közepéig, akár 80 km/h sebességgel, a fák fölött, hol ijesztően magasan, hol pedig egészen közel a földhöz, de mindvégig eszeveszett tempóban! A pályán csúszás közben a legnagyobb mélység alattunk 35 méter. A pálya hosszúsága 1 kilométer, szintkülönbség: 120 méter. Csobbanhatunk a Nautic Jettel, leszánkózhatunk hófánkokkal, használhatunk csúszdát, vízi akadálypályát, vagy egyszerűen kilőhetjük magunkat barátaink segítségével. A lényeg, hogy a jókedvünket ne hagyjuk otthon.

 

Sobri Jóska Élmény- és Kalandpark
Sobri Jóska Élmény- és Kalandpark