Házirend

Házirend

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne a házirend tartalmával, aminek betartását szíves figyelmükbe ajánljuk! A házirend szabályainak elfogadását köszönjük!

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja a házirend szabályait, valamint, hogy a leírtak betartásra kerülnek.

A vendégszállásunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

 1. Érkezéskor a vendég köteles átadni a szállásadónak az adatfelvételhez szükséges személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
 4. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 5. Vendégeinket érkezéskor fogadjuk, szobakulcsot kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot leadni részünkre!
 6. Magánszállásunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), vendégeinket távozáskor igény esetén kikísérjük.
 7. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 8. A csendrendeletre és a szomszédokra való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai, illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek!
 9. A szálláshelyen dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartóba szíveskedjenek eldobni!
 10. A szálláshelyre tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 11. Tűz esetén a kijelölt helyen található poroltó készülékkel, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
 12. Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni!
 13. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 14. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendég felelős a saját és vendégei viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges saját, illetve vendégei balesetéért maga viseli a következményeket.
 15. Baleset esetén a tükör alatti fiókban kisebb elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!
 16. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!
 17. A helység elhagyásakor kérjük, zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót! Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor a magánszálláshelyen kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet. Köszönjük!
 18. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 19. Kérjük vendégeinket, hogy a magánszálláson a konyhának kialakított részen étkezzenek! Kérjük, tartsák tisztán, óvják a berendezést! Meleg edényeket mindig alátétre helyezzék a pult és az asztal megóvása végett. Késsel szeletelni, vágni vágódeszka használatával legyenek szívesek. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket. A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt, csomagoló anyagot ne tegyen be! A konyhai berendezésekben okozott kárért a szálláshely használója felel, az okozott kárt teljes mértékben téríteni köteles!
 20. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell takarítani! Mivel a szálláshely a fürdő kivételével laminált padlóval ellátott, kérjük, legyenek szívesek a szálláshelyen a kinti cipőt letenni és papucsban tartózkodni! Köszönjük!
 21. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, takarítást, valamint a végső takarítást.
 22. Lehetőség van szelektíven gyűjteni a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett kék színű kukába helyezzék. Kommunális hulladék a fekete színű kukában helyezhető el!
 23. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 24. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
 25. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 26. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 27. A WIFI a szálláshelyen kihelyezett kód által elérhető.
 28. Varró felszerelést, vasalót, vasalóállványt kérés esetén tudunk biztosítani.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 10.00-től 20.00-ig. Ilyenkor kérjük, hívjanak a következő telefonszámon: Kőhegyi Antal, +36 30 972 9937. 24 órás telefon ügyelet a Kőhegyi Antal,+36 30 972-9937-es telefonszámon érhető el.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!